Menü

grill eszközök

2021. 04. 11. 10:00:00

A kerek grillrácsok többnyire a kis méretű kerti sütők védjegyei. Ezek helykihasználás szempontjából kimondottan praktikusak, de sajnos ez a sütőfelület méreteit és a süthető ételek mennyiségét tekintve is időnként kompromisszumokat kíván. Persze vannak technikák, amik segítségedre lehetnek abban, hogy véghez vigyél egy szinte lehetetlen küldetést. A csirke sütésének például - ha nem feltétel, hogy mindenképpen egyben kell maradnia - a kiterítés a legjobb módja. Lássuk ennek a menetét!

2021. 03. 22. 10:00:00

Ha 15 évvel ezelőtt azt mondtad Magyarországon, hogy barbeque, a legtöbben azt gondolták, az valami finom szósz, amit a húsra kenhetsz, vagy kérheted a gyorsétteremben a sült krumpli mellé. Ma már viszont ennél sokkal felvilágosultabbak vagyunk ezzel a mesteri dologgal kapcsolatban, és olyan társakat is magunk mellé állíthatunk hozzá, mint a Broil King Pellet szmókerek. Mert a barbeque nem csupán egy szósz, nem egy darab paradicsomos füstölt hús, hanem egy sok órán át tartó sütögetés után kapott jól megérdemelt kulináris élmény.

2021. 02. 22. 10:00:00
A grillen sütéshez manapság már számtalan kiegészítő kapható, melyekkel sokat könnyíthetünk a szakács dolgán, vagy éppen a fogásokat varázsolhatjuk ízletesebbé. A sütőlapokat mindkét kategóriába sorolhatjuk, hiszen míg az öntöttvas sütőlappal a dolgunkat könnyítjük, addig a kőlappal és a cédrusfa sütőlappal emellett az étel ízén és állagán javíthatunk.
2021. 02. 15. 10:00:00

Grillsütő vásárlása során sokan igen erősen vacillálnak azon, hogy faszenes vagy gázos grillező mellett tegyék le a voksukat. Az autentikus ízek kedvelőinek nem kérdés, hogy csakis a faszenes sütő jöhet szóba, viszont aki annyira nem ragaszkodik a füstölés ezen formájához, annak a gázos kivitel szintén tökéletes választás lehet. Ugyanakkor, ha a gázos grillsütő mellett döntünk, akkor sem kell lemondani a füstös ízvilágról, hiszen a boroshordó vagy más füstölőfa segítségével kellemesen füstös aromát varázsolhatunk az ételre.

2021. 02. 08. 10:00:00

Lassan újra itt a tavasz, jön a jó idő, és ezzel együtt kezdetét vehetik a kerti sütögetős partik. Ehhez nincs is másra szükség, mint jó társaságra, minőségi alapanyagokra és természetesen egy első osztályú grillsütőre. Noha alapvetően más nem okvetlenül szükséges, mégis vannak olyan termékek, melyekkel jelentősen kényelmesebbé tehető a sütögetés, és rendezettebbé a környezet. Többek közt ilyenek az OFYR WOOD tűzifatartói is, amik nem csupán tűzifa raktározására alkalmasak.

2021. 02. 01. 10:00:00

A szilikon egy igen sokoldalú anyag, melyet az iparban és a hétköznapokban egyaránt nagyszerűen felhasználhatunk, hiszen rendkívül jó a hőálló képessége, de emellett a nedvességnek, a fénynek, sőt még az időjárásnak is kitűnően ellenáll. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy felhasználásával különféle grilleszközök készülnek, mint amilyen a grillezéshez való szilikon alátét, a szilikon ecset, és természetesen a szilikon kesztyű sem maradhat ki a felsorolásból.

2021. 01. 25. 10:00:00

A vas serpenyő nem a modern kor találmánya, hiszen mostanában inkább a teflonbevonatos és a kerámiaserpenyők számítanak igazán divatosnak. Ugyanakkor egyre inkább észrevehető a tendencia, miszerint egyre többen térnek vissza a hagyományos, már bevált eszközökhöz, mint amilyen a vas serpenyő is. De vajon tényleg megéri vas serpenyőt használni? Ennek jártunk utána.

2021. 01. 18. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben bemutatásra kerül az egyik pizzasütő szett (cikkszám: 69816) a kínálatunkból. A pizza ugyanis az egyik legnépszerűbb étel a világon, ami nem is csoda annak fényében, hogy nagyon finom, és annyira egyszerű elkészíteni, hogy bárkinek sikerülhet a saját szájíze szerint összedobni egyet. Vannak azonban az igazán nagy pizzafanatikusok, akik szerint a sütőben sült pizza nem az igazi, hanem csak a kövön sütött változat adja vissza azt az ízvilágot, amitől egy pizza valóban autentikus lesz.
Bár kemencéje nem mindenkinek van otthon, hogy igazi olasz pizzát készítsen, de a grillsütő megléte már jóval esélyesebb, ami szintén bevethető a pizza sütéséhez. Ahhoz pedig, hogy hamisítatlan ízvilágban legyen részünk, érdemes szert tenni egy pizzasütő szettre is.

2020. 12. 21. 10:00:00

A grillezéshez számtalan kiegészítőt beszerezhetünk, hogy megkönnyítsük a szakács dolgát. A legnépszerűbbek között többek közt a fogócsipesz, a hőálló edényfogó kesztyű és a professzionális vágódeszka szerepel. Ugyanakkor a kiegészítők egy szintén hasznos csoportját alkotják a sütőlapok, a sütőlemezek és a pótrácsok, melyeket érdemes beszerezni.

2020. 11. 23. 10:00:00

A tél lassú, de biztos közeledtével egyre többen teszik el a grillsütőjüket téli álmot aludni, és várhatóan majd csak jövő tavasszal fogják elővenni újra. Azonban mielőtt eltennénk a grillsütőnket, ajánlott egy alapos tisztítást megejteni. Ahhoz, hogy ez a tisztítás a lehető legjobban sikerüljön, érdemes bevetni a leghatékonyabb grilltisztító szereket és eszközöket.

Keresés