Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ofyr

ofyr

2021. 11. 29. 10:00:00

Az ősz már nem éppen az az időszak, amiről automatikusan a kerti partik jutnak az ember eszébe, de ezen a tézisen az Ofyr Tabl’O - asztali grill még sokat változtathat. A teraszokra ugyanis - a megfelelő előkészületek mellett - a hidegebb időszakokban is nagyon kellemes lehet kiülni, akár egy remek őszi grillpartit is lehet rendezni ilyenkor.
Lássuk tehát, miről érdemes gondoskodnod az őszi estékre, és mivel tudja emelni ezen alkalmak fényét az Ofyr Tabl’O.

2021. 11. 08. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben az OFYR Classic Storage hasznát vesszük górcső alá. 10-15 évvel ezelőtt, amikor még nem voltak annyira elterjedtek hazánkban a grillek és füstölők, nem sok elvárás volt a kerti sütögetőkkel szemben. Legyen rajta rács, meg benne hely a szénnek.
Mára azonban ennek is külön kultúrája lett. Mindenki más miatt szereti a saját kerti tűzhelyét, és más-más okokból tették le pont az adott típus mellett a voksukat. Egyesek számára a méret a lényeg, másoknak a füst tökéletes áramlása a cél, megint mások pedig a stílust és a hangulatot helyezik mindenek elé.
Amennyiben az utóbbi csoportba tartozol, hasznos lesz számodra az alábbi cikk, hiszen bemutatjuk benne az OFYR Classic Storage tűzhelyét és leírjuk, hogyan kell első alkalommal beüzemelni.

2021. 09. 30. 10:00:00

Akármilyen rétegtermékről is legyen szó, mára már biztosan találsz legalább 2-3 webáruházat, ami az adott érdeklődési körhöz tartozik. Márpedig, ha valamiből legalább két helyen tudsz vásárolni, egy idő után meglesz az a beszerzőhely, ami felé jobban húz a szíved. Nincs ez másképp a grillek és kerti berendezések tekintetében sem. A következő bejegyzésben leírjuk, mi az, amiben a Grillplaza kiemelkedően teljesít, mi az, ami miatt rendszeresen visszatérnek a vásárlóink.

2021. 09. 27. 10:00:00

A kerti sütögetőhely vagy konyha kialakításakor igyekszünk megteremteni egy egységes hangulatot is. Fontos, hogy a berendezések és kiegészítők is passzoljanak egymáshoz, és illeszkedjenek a környezetbe, hiszen főzni is könnyebb egy rendezett és szép helyen, mint az összevisszaságban. Az Ofyr wood storage remek harmóniát tud teremteni a már meglévő Ofyr tűzhelyeddel is, de önálló kerti bútorelemként is tökéletesen megállja a helyét.
Lássuk tehát, miben is tud neked és a kertednek pluszt nyújtani az Ofyr fatárolója!

2021. 08. 30. 10:00:00

Mikor a kerti kemencét tervezgetjük, általában már azt is el szoktuk képzelni, hogy vajon milyen ételeket fogunk benne elkészíteni. Ilyenkor viszont sajnos a legtöbben leragadnak a klasszikus tésztaféléknél, pedig azért egy kemence ennél sokkal többre hivatott. Számos húsételt is el lehet benne készíteni, és itt már láthatjuk is, hogy nem csak a kövön sült dolgoknak adja meg a kerti sütögetés a maga hamisítatlan ízvilágát. Az öntöttvas edények kemencében és grillsütőben is egyaránt megállják a helyüket.
A következő cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy mi sülhet ki belőle, ha ezeket az edényeket kemencében használjuk.

2021. 08. 16. 10:00:00
Ebben a cikkben megmutatjuk, a teraszra megvehető grillek választékát. A nyár végi és kora őszi délutánok kiváló alkalmat adnak arra, hogy kiüljünk a teraszra és élvezzük a nyár utolsó napsugarait, a kellemes levegőt és végignézzük, ahogy az első sárguló levelek lehullanak a fákról. Ilyenkor már nincs túl meleg ahhoz sem, hogy egy családi vagy baráti összejövetelt a szabad ég alatt tartsunk, de még pont jó az idő ahhoz, hogy éjszakába nyúlóan tudjunk beszélgetni a friss levegőn és akár a vacsoránkat is ott költsük el.
A következő cikkben tehát megnézzük, melyek azok a grillek, amik kis méretüknek köszönhetően bármelyik teraszon kényelmesen elférnek, és ennek köszönhetően egy nagyon hangulatos estet lehet velük csapni.
2021. 06. 21. 10:00:00

Süt a nap, csiripelnek a madarak, melegszik a tavak vize, rövidülnek a szoknyák, és valahogy mindannyian érezzük, hogy a nyár szinte ránk rúgta az ajtót, olyan hirtelenséggel érkezett. Ennek örömére a legtöbb gyártó is igyekszik minél jobb újdonságokkal előrukkolni a nyári szezonra. Ilyenek például az új OFYR kiegészítők.
Lássuk tehát, mik azok a frissítések, amivel abszolút fel tudod dobni a nyári grillpartikat, ha már van egy OFYR grill a kertben!

2021. 04. 19. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben az OFYR Island 100 lesz a középpontban. Ahogy a legtöbb grillcsaládnak, úgy az OFYR-nek is megvannak a rá jellemző stílusjegyei. Jelen esetben ezek olyannyira hangsúlyosak, hogy kilométeres távolságból megmondható, hogy erről a márkáról van szó. A formavilág és a felhasznált anyagok is mind-mind modern stílust képviselnek. A legnagyobb hangsúly a Corten acélon van, ami a külső megjelenést annyira megkülönbözteti az egyéb kerti sütögetőktől.

2021. 02. 22. 10:00:00
A grillen sütéshez manapság már számtalan kiegészítő kapható, melyekkel sokat könnyíthetünk a szakács dolgán, vagy éppen a fogásokat varázsolhatjuk ízletesebbé. A sütőlapokat mindkét kategóriába sorolhatjuk, hiszen míg az öntöttvas sütőlappal a dolgunkat könnyítjük, addig a kőlappal és a cédrusfa sütőlappal emellett az étel ízén és állagán javíthatunk.
2021. 02. 08. 10:00:00

Lassan újra itt a tavasz, jön a jó idő, és ezzel együtt kezdetét vehetik a kerti sütögetős partik. Ehhez nincs is másra szükség, mint jó társaságra, minőségi alapanyagokra és természetesen egy első osztályú grillsütőre. Noha alapvetően más nem okvetlenül szükséges, mégis vannak olyan termékek, melyekkel jelentősen kényelmesebbé tehető a sütögetés, és rendezettebbé a környezet. Többek közt ilyenek az OFYR WOOD tűzifatartói is, amik nem csupán tűzifa raktározására alkalmasak.

Keresés