Menü

Mágneses késtartó, tűzvédelmi gyűrű és egyéb kiegészítők OFYR grillekhez

Mágneses késtartó, tűzvédelmi gyűrű és egyéb kiegészítők OFYR grillekhez Az OFYR grillek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen hozzák a tábortüzek hangulatát, és főként hidegebb időben nagyon élvezetes a tűztálat körülvevő melegben beszélgetve tölteni az időt. Azonban az OFYR grillen történő sütéshez kevés kiegészítő illhett igazán, így a gyártó megalkotta többek közt a mágneses késtartót és a tűzvédelmi gyűrűt, melyek tartóssága felér az OFYR grillsütőjével.

De mi az OFYR grillsütő különlegessége?

 

Az OFYR grillsütő egy kifejezetten sokoldalú grillező. Középen található egy nagyobb égéstér, ami nagy mérete miatt nem csupán faszén égetésére alkalmas, hanem nagyobb fahasábokkal egyaránt felfűthető. Mivel a hő középről sugárzik, így a nagy és lapos sütőfelületen a hőmérséklet belülről kifelé egyenletesen csökken. Ennek köszönhetően egyszerre készíthető el a steak, a zöldségek, de akár tojás is süthető rajta.

 

Az OFYR grillsütők tisztítása az egyik legegyszerűbb feladat, hiszen nem kell mást tenni, mint a sütőfelületen maradt felesleges olajat és ételmaradékot egy spatula segítségével a tűztérbe kaparni, végül egy nedves ruhával áttörölni.

 

Kiemelkedő tartóssága a corten (réztartalmú) acél alapanyagnak köszönhető, vagyis lényegében ez a grillsütő nem rozsdásodik akkor sem, ha csapadék éri. Ennek a tartósságnak a jegyében készültek el a kifejezetten OFYR grillsütőkhöz való kiegészítők, mint a mágneses késtartó, a tűzvédelmi gyűrű és a bőrkesztyű.

 

Mágneses késtartó

 

A konyhában gyakran sürgő-forgó szakácsok biztosan szembesültek már azzal a problémával, hogy a megfelelő kés valahogy sosem volt kéznél. Általában ekkor merül fel először, hogy be kellene szerezni egy olyan evőeszköztartót, melyben a késeket rendszerezni lehet. Azonban ennél sokkal praktikusabb megoldást kínál egy mágneses késtartó, melyre egyszerűen csak feltesszük a már nem használt darabot, vagy egyetlen mozdulattal levesszük azt, amelyikre éppen szükségünk van.

 

További előnye a mágneses késtartónak, hogy a kések ömlesztett tárolásával ellentétben így sem kicsorbulni, sem tompulni nem fog a kések éle, nem beszélve arról, hogy milyen veszélyes dolog az egy helyre bedobált éles kések között matatni.

 

Az OFYR mágneses késtartója egy rejtett mágneseket tartalmazó mutatós tömör fa késblokk, amely a konyhában és az ebédlőasztalon egyaránt jól mutat, és a kések mellett az OFYR spatula tárolására szintén alkalmas.

 

Tűzvédelmi gyűrű

 

Balesetek mindig a legváratlanabb pillanatban történnek, melyeket lehetőség szerint jobb volna elkerülni. Éppen ez indokolja, hogy aki OFYR grillsütővel rendelkezik, annak be kell szereznie egy tűzvédelmi gyűrűt, főleg akkor, ha gyerekek is rendszeresen jelen vannak a sütögetéseken. A tűzvédelmi gyűrű feladata, hogy megakadályozza a forró főzőlap véletlen megérintését, vagyis megléte jelentősen csökkenti a balesetveszélyes helyzeteket.

 

OFYR bőrkesztyű

 

Szintén a balesetek megelőzése érdekében ajánlott beszerezni egy grillszakácsok számára készített strapabíró bőrkesztyűt is, mely 500 fokig nyújt megfelelő védelmet. Bár elméletileg egy ilyen kesztyűben akár a forró sütő is biztonsággal áthelyezhető, mégis érdemes megvárni, míg az teljesen kihűl, és a kesztyűt csak a forró eszközök, mint például a grillrács megfogásához használni.

 

Amennyiben akár mágneses késtartóra, akár egyéb kiegészítőre van szükséged, esetleg kérdéseid merültek fel a termékeinkkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken!

Tartalomhoz tartozó címkék: faszenes grill grill eszközök

Keresés