Menü

faszenes grill

2021. 02. 22. 10:00:00
A grillen sütéshez manapság már számtalan kiegészítő kapható, melyekkel sokat könnyíthetünk a szakács dolgán, vagy éppen a fogásokat varázsolhatjuk ízletesebbé. A sütőlapokat mindkét kategóriába sorolhatjuk, hiszen míg az öntöttvas sütőlappal a dolgunkat könnyítjük, addig a kőlappal és a cédrusfa sütőlappal emellett az étel ízén és állagán javíthatunk.
2021. 02. 08. 10:00:00

Lassan újra itt a tavasz, jön a jó idő, és ezzel együtt kezdetét vehetik a kerti sütögetős partik. Ehhez nincs is másra szükség, mint jó társaságra, minőségi alapanyagokra és természetesen egy első osztályú grillsütőre. Noha alapvetően más nem okvetlenül szükséges, mégis vannak olyan termékek, melyekkel jelentősen kényelmesebbé tehető a sütögetés, és rendezettebbé a környezet. Többek közt ilyenek az OFYR WOOD tűzifatartói is, amik nem csupán tűzifa raktározására alkalmasak.

2021. 02. 01. 10:00:00

A szilikon egy igen sokoldalú anyag, melyet az iparban és a hétköznapokban egyaránt nagyszerűen felhasználhatunk, hiszen rendkívül jó a hőálló képessége, de emellett a nedvességnek, a fénynek, sőt még az időjárásnak is kitűnően ellenáll. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy felhasználásával különféle grilleszközök készülnek, mint amilyen a grillezéshez való szilikon alátét, a szilikon ecset, és természetesen a szilikon kesztyű sem maradhat ki a felsorolásból.

2021. 01. 25. 10:00:00

A vas serpenyő nem a modern kor találmánya, hiszen mostanában inkább a teflonbevonatos és a kerámiaserpenyők számítanak igazán divatosnak. Ugyanakkor egyre inkább észrevehető a tendencia, miszerint egyre többen térnek vissza a hagyományos, már bevált eszközökhöz, mint amilyen a vas serpenyő is. De vajon tényleg megéri vas serpenyőt használni? Ennek jártunk utána.

2021. 01. 18. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben bemutatásra kerül az egyik pizzasütő szett (cikkszám: 69816) a kínálatunkból. A pizza ugyanis az egyik legnépszerűbb étel a világon, ami nem is csoda annak fényében, hogy nagyon finom, és annyira egyszerű elkészíteni, hogy bárkinek sikerülhet a saját szájíze szerint összedobni egyet. Vannak azonban az igazán nagy pizzafanatikusok, akik szerint a sütőben sült pizza nem az igazi, hanem csak a kövön sütött változat adja vissza azt az ízvilágot, amitől egy pizza valóban autentikus lesz.
Bár kemencéje nem mindenkinek van otthon, hogy igazi olasz pizzát készítsen, de a grillsütő megléte már jóval esélyesebb, ami szintén bevethető a pizza sütéséhez. Ahhoz pedig, hogy hamisítatlan ízvilágban legyen részünk, érdemes szert tenni egy pizzasütő szettre is.

2021. 01. 11. 10:00:00

A grillezésről a legtöbbeknek a kívül ropogós, belül omlós és tökéletes grillmintával ellátott steakek ugranak be elsőre, de nem csupán a húsokat és a különféle húskészítményeket lehet grillezni, hanem a természetesen zöldségeket is. Ám a zöldségekből sem csak köret készülhet a grillen a hús mellé, hiszen nagyon sok zöldség grillen készítve önálló főételként szintén megállja a helyét. Bár az így elkészített zöldségeknek önmagukban is jó ízük van, de ha valami különlegesebbre vágyunk, akkor célszerű fűszerezni a zöldségeket a sütögetés előtt. De melyik a legjobb grillzöldség fűszerkeverék? Erre kerestük a választ.

2021. 01. 04. 10:00:00

Talán nem okoz túl nagy meglepetést, hogy az oldalas grillezésére igen sokan keresnek rá az interneten, hiszen aki már evett grillezett oldalast valahol, az bizonyára otthon is szeretné az asztalra varázsolni ezt a fenséges fogást. De a kezdeti lelkesedést gyakran felváltja a bizonytalanság, hogy vajon az otthoni próbálkozás nem lesz-e túl nagy csalódás. Ha betartjuk a szabályokat, melyek az oldalas grillezésére vonatkoznak, akkor garantáltan sikerélménnyel és egy isteni fogással leszünk gazdagabbak.

2020. 12. 28. 10:00:00

Nagyon nehéz akár országon belül is olyan helyet találni, ahol igazán ízletes steaket tudnak elénk varázsolni. Talán ez az egyik oka annak, hogy otthon nagyon kevesen próbálkoznak a steak sütésével, mivel nem látnak reális esélyt arra, hogy valóban finomra sikerüljön ez a fogás. Azonban ha ismerjük a steak sütésének a fortélyait, akkor semmi sem gátolhat meg abban, hogy egy valóban isteni steak kerüljön az asztalra.

2020. 12. 21. 10:00:00

A grillezéshez számtalan kiegészítőt beszerezhetünk, hogy megkönnyítsük a szakács dolgát. A legnépszerűbbek között többek közt a fogócsipesz, a hőálló edényfogó kesztyű és a professzionális vágódeszka szerepel. Ugyanakkor a kiegészítők egy szintén hasznos csoportját alkotják a sütőlapok, a sütőlemezek és a pótrácsok, melyeket érdemes beszerezni.

2020. 12. 07. 10:00:00

Nagyon sokan élnek abban a tévhitben, hogy a grillezés és a barbecue egy és ugyanaz. Az igaz, hogy mindkét típusú ételkészítési eljáráshoz grillsütőre van szükség, de míg a hagyományos grillezés lényegében egy rövid ideig tartó sütést jelent, addig a BBQ grill kifejezés több órán keresztül tartó sütögetést, vagyis sokkal inkább füstölést takar. Éppen ezért különösen ősszel és télen jó ötlet BBQ fogásokat készíteni, hiszen egész kellemes a meleg grillsütő mellett órákig ácsorogni.

Keresés