Menü

kiegészítők

2022. 04. 18. 10:00:00

A paella receptek elég sok ponton el tudnak térni egymástól, de alapvetően mégiscsak ugyanarról az ételről beszélünk. A következő bejegyzésben megnézzük, mik azok a jellemzők és sajátosságok, amikkel mindenképpen rendelkeznie kell a fazék tartalmának, ha paellának szeretnéd nevezni, és hogy hogyan és miben érdemes ezeket elkészíteni.
Ha téged is foglalkoztat a téma, de eddig nem mertél belevágni, akkor érdemes továbbolvasni, meglátod majd, hogy a paella bonyolultsága egyáltalán nem az elkészítésében rejlik.

2022. 03. 28. 10:00:00

A jó bélszín steak elkészítéséhez tulajdonképpen nem kell rakétatudósnak lenni, de nem árt, ha fel vagy vértezve néhány alapvető ismerettel, amik segíthetnek abban, hogy akár az első steak sütése is zökkenőmentesen mehessen.
A következő bejegyzésben megismertetünk téged a bélszín sütés rejtelmeivel, és végigvezetünk a legfontosabb lépéseken is, hogy a tányérodon látható végeredményt igazi győzelemként élhesd meg.

2022. 02. 28. 10:00:00

Ahogy jönnek a kellemesebb, napsütéses idők, egyre többen vágyódunk ki a szabadba, hogy alkothassunk valamit, és ehhez nincs is másra szükség, csak egy jó receptre, egy megbízható kemencére és egy minőségi pizzalapátra. Ha bármelyik is hiányzik a repertoárodból, érdemes továbbolvasni, hogy megtudd, milyen eszközökkel lehet a legkényelmesebben nekiállni a hétvégi pizzasütögetésnek.

2022. 02. 21. 10:00:00

A marha steaket nem véletlenül övezi hatalmas rajongás a húsevők és a grillezők körében is. Az elkészítési módok ugyan különbözőek lehetnek, de az biztos, hogy egy jól elkészített steak igazi kulináris élményt tud biztosítani.
Nézzük meg tehát, mi is a titka a jó elkészítésnek, hogyan érdemes nekiállni, mire kell odafigyelni a sütés közben, és hogy mit ne felejts el a sütés után!

2022. 02. 14. 10:00:00

Ugyan a grillsütőkben alapvetően nem lehet pizzát sütni, de egy pizzasütő kővel hamar kikerülheted ezt az akadályt is. A használata kimondottan egyszerűnek tűnhet, de azért lássuk be, ha még sosem használtál ilyet, könnyedén megeshet, hogy rossz technikákat alkalmazol, vagy nem vagy mindenre felkészülve, és így az első sütögetés a kövön akár egy életre elég kudarcélményt is adhat.
Éppen ezért összefoglaljuk most neked, hogyan érdemes felkészülni az első grillben sütött pizzára és hogy mi az, amit véletlenül se csinálj, ha nem akarod elrontani az egészet.

2022. 01. 17. 00:00:00

Az, hogy ténylegesen mi nevezhető olasz pizzatésztának, nagyon komoly szabályozás alá esik, aminek a feltételeit nem máshol lehet olvasni, mint az AVPN, azaz az Associazione Verace Pizza Napoletana leírásaiban. Természetesen nem csupán egyféle tésztával készülhet az olasz pizza. Létezik a Nápoly környékéről származó, kívül nagy karimával rendelkező, középen pedig igen vékony típus, de tőlük északabbra, Róma környékén már teljesen mást tartanak “eredeti olasz pizzának”.
A következő cikkben megosztunk veled néhány tippet, amit feltétlenül érdemes megfogadni, ha olasz pizzát szeretnél sütni a kemencében.

2022. 01. 03. 10:00:00

Azt nagyjából mindenki tudja, hogy a saslik nyárson sült hús, különböző zöldségekkel egyben sütve. Többeknek bevált receptje is van, de valójában ez az az étel, aminek csupán a képzeleted szabhat határokat, hiszen ahány fajta hús és zöldség, annyiféle variációt készíthetsz, és akkor még nem beszéltünk a különböző szószok és öntetek variációjáról.
A következő cikkben bemutatjuk neked, hogy mi a titka a jó saslik elkészítésének, valamint bevezetünk a jó nyárs kiválasztásának rejtelmeibe is.

2021. 12. 27. 10:00:00

A grill csirkecomb közkedvelt étel, hiszen nem túl zsíros, jól fűszerezhető és roppant gyorsan el is készíthető. Számtalan különböző elkészítési módja van, de ha valami igazán maradandót szeretnél alkotni, akkor nem árt odafigyelni néhány dologra.
A következő bejegyzésben 3 tippet is adunk neked, hogy mire kell odafigyelni a grillezett csirkecomb kiválasztásakor, előkészítésekor és sütésekor, hogy biztosan megörvendeztethesd vele akár az ünnepek alatt is a családodat és a szeretteidet.

2021. 12. 06. 10:00:00

A cédrus falapon vagy egyáltalán bármilyen falapon való sütés sokak számára egyelőre ismeretlen fogalom, pedig megéri kipróbálni. A következő cikkben bemutatjuk neked is ezt a fantasztikus technikát, aminek segítségével újabb szintre emelheted a konyhaművészetet.
Ha te sem szeretsz előzetes olvasás és utánajárás nélkül belevágni új dolgokba, olvass tovább! Megmutatjuk neked az alapfogásokat, és egy remek receptet is kapsz az első falapos sütögetésedhez.

2021. 11. 22. 10:00:00

A Broil King bambusz vágódeszkák kiváló példái annak, hogy bármilyen egyszerűnek tűnő alap kiegészítőt is lehet tökéletesíteni. A következő cikkben bemutatunk néhány konyhai kiegészítőt, amik szinte minden konyhában megtalálhatóak hagyományos verziójukban, de amint kipróbálod a modernizált, grillezéshez optimalizált modelleket, már nem is tudod, hogy tudtál eddig meglenni nélkülük.
Lássuk tehát, mit tudtak a grillezés szenvedélyes fanatikusai kihozni egy olyan hétköznapi használati tárgyból, mint egy vágódeszka!

Keresés