Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gázgrill

gázgrill

2022. 04. 18. 10:00:00

A paella receptek elég sok ponton el tudnak térni egymástól, de alapvetően mégiscsak ugyanarról az ételről beszélünk. A következő bejegyzésben megnézzük, mik azok a jellemzők és sajátosságok, amikkel mindenképpen rendelkeznie kell a fazék tartalmának, ha paellának szeretnéd nevezni, és hogy hogyan és miben érdemes ezeket elkészíteni.
Ha téged is foglalkoztat a téma, de eddig nem mertél belevágni, akkor érdemes továbbolvasni, meglátod majd, hogy a paella bonyolultsága egyáltalán nem az elkészítésében rejlik.

2022. 04. 11. 10:00:00

A falapon való grillezés egyre inkább elterjed hazánkban is, de az is észrevehető, hogy a fogalom szinte egybeforrt a lazac grillezésével. Pedig ez az eszköz sokkal sokrétűbben felhasználható, csupán egy kis kíváncsiság, leleményesség kell hozzá. Meg persze az is, hogy már teljesen tisztában legyünk a falap alapvető használati szabályaival.
A következő cikkben leírjuk neked, mik azok a dolgok, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha falap használata mellett szeretnéd a grillsütődön elkészíteni a család ebédjét.

2022. 04. 04. 10:00:00

A sütőrács tisztán tartása az egészségünk megőrzése érdekében kiemelt fontossággal bír. Ugyan a grillezés egyáltalán nincs a jó időhöz vagy valamilyen szezonhoz kötve, de sokan vannak, akik az első őszi hidegek beálltával elteszik a grillsütőt pihenni, és csak a tavaszi napsütés kezdetével veszik elő. De ebben az esetben is nagyon fontos, hogy a sütőt tisztán vonultassuk el a pihenőidejére, ne kelljen az első beüzemelést egy tavaszi nagytakarítással kezdeni.

2022. 03. 28. 10:00:00

A jó bélszín steak elkészítéséhez tulajdonképpen nem kell rakétatudósnak lenni, de nem árt, ha fel vagy vértezve néhány alapvető ismerettel, amik segíthetnek abban, hogy akár az első steak sütése is zökkenőmentesen mehessen.
A következő bejegyzésben megismertetünk téged a bélszín sütés rejtelmeivel, és végigvezetünk a legfontosabb lépéseken is, hogy a tányérodon látható végeredményt igazi győzelemként élhesd meg.

2022. 03. 14. 10:00:00

Gyakran elkövetett hiba a kezdők körében, hogy azt gondolják, a grillkesztyű csupán egy felesleges kiegészítő, valamiféle “úri huncutság”. Valójában azonban a gyakorlatlan szakácsoktól kezdve a szakavatott, 50 fős társaságok számára is bátran sütögetőkig bárkinek jól jöhet egy kesztyű, ami megvédi a sérülésektől és könnyíti a munkáját.
De nem mindegy, hogy milyenre is esik a választásod. A következő cikkben segítünk neked, hogy biztosan a céljaidnak és a felhasználási szokásaidnak megfelelő alapanyagú kesztyűt sikerüljön beszerezned. 

2022. 02. 21. 10:00:00

A marha steaket nem véletlenül övezi hatalmas rajongás a húsevők és a grillezők körében is. Az elkészítési módok ugyan különbözőek lehetnek, de az biztos, hogy egy jól elkészített steak igazi kulináris élményt tud biztosítani.
Nézzük meg tehát, mi is a titka a jó elkészítésnek, hogyan érdemes nekiállni, mire kell odafigyelni a sütés közben, és hogy mit ne felejts el a sütés után!

2022. 01. 03. 10:00:00

Azt nagyjából mindenki tudja, hogy a saslik nyárson sült hús, különböző zöldségekkel egyben sütve. Többeknek bevált receptje is van, de valójában ez az az étel, aminek csupán a képzeleted szabhat határokat, hiszen ahány fajta hús és zöldség, annyiféle variációt készíthetsz, és akkor még nem beszéltünk a különböző szószok és öntetek variációjáról.
A következő cikkben bemutatjuk neked, hogy mi a titka a jó saslik elkészítésének, valamint bevezetünk a jó nyárs kiválasztásának rejtelmeibe is.

2021. 12. 27. 10:00:00

A grill csirkecomb közkedvelt étel, hiszen nem túl zsíros, jól fűszerezhető és roppant gyorsan el is készíthető. Számtalan különböző elkészítési módja van, de ha valami igazán maradandót szeretnél alkotni, akkor nem árt odafigyelni néhány dologra.
A következő bejegyzésben 3 tippet is adunk neked, hogy mire kell odafigyelni a grillezett csirkecomb kiválasztásakor, előkészítésekor és sütésekor, hogy biztosan megörvendeztethesd vele akár az ünnepek alatt is a családodat és a szeretteidet.

2021. 12. 20. 10:00:00

A legtöbb háztartásban karácsonykor a sütés-főzés is főszerepbe kerül, de a legszerencsésebbeknél a karácsonyi menü a grillen készül. Az ünnepekkor összesereglik a család és szeretünk jóízűeket enni a szeretteinkkel körülvéve.
Ez igazán remekül hangzik egészen addig, amíg a vendég oldalon vagyunk, mert fogadó félként bizony hamar pokolba tud fulladni a családi esemény. Éppen ezért összeállítottunk neked egy karácsonyi menüsort, amivel kiválóan meg tudod oldani az ünnepi menüt az udvaron, a grillsütőd segítségével, hogy a házon belül tényleg csak az önfeledt szórakozás kapjon főszerepet.

2021. 12. 13. 10:00:00

Az adventi forgatagok hangulatát a kertünkben is könnyűszerrel átélhetjük, hiszen a vásári finomságok zöme és a téli italok grillen egyaránt elkészíthetőek. A vírus újabb térnyerése miatt egyre több helyen kérdőjelessé válik, hogy megtarthatják-e az adventi vásárokat, de ez nem jelenti azt, hogy neked le kellene mondanod erről a varázslatos élményről, amit ez az ünnepi időszak kínál.
Tedd meghitté az adventet, és teremtsd meg az atmoszférát a saját udvarodban a szeretteid körében, mi pedig adunk ehhez néhány receptet, hogy minél nagyobb legyen az élmény.

Keresés