Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gázgrill

gázgrill

2021. 04. 26. 10:00:00

Minőségi húst csak jó minőségű grillen lehet jól elkészíteni, ha valaki mást mond, az vagy hazudik, vagy téved. A fedő nélküli, nem szabályozható hőmérsékletű grillekkel nagyon jól lehet kolbászkákat vagy vékony hússzeleteket sütni, de valószínűleg már egy csontos csirkehús is kifog rajtuk, mert a külsejük megég, a csont mellett viszont nyers lesz a hús. Amilyen távol áll a Broil King Regal XL az imént említett grillsütőktől, legalább akkora a különbség egy darab wagyu hús és a boltban készen vásárolt grillkolbászok közt.
Ha ennek a felső kategóriás grillnek és prémium húsnak a találkozását hozzáértő kezekkel vezeted le, olyan gasztronómiai élményben lesz részed, amiről eddig csak álmodtál.

2021. 04. 11. 10:00:00

A kerek grillrácsok többnyire a kis méretű kerti sütők védjegyei. Ezek helykihasználás szempontjából kimondottan praktikusak, de sajnos ez a sütőfelület méreteit és a süthető ételek mennyiségét tekintve is időnként kompromisszumokat kíván. Persze vannak technikák, amik segítségedre lehetnek abban, hogy véghez vigyél egy szinte lehetetlen küldetést. A csirke sütésének például - ha nem feltétel, hogy mindenképpen egyben kell maradnia - a kiterítés a legjobb módja. Lássuk ennek a menetét!

2021. 03. 15. 10:00:00

A Broil King Built-in beépíthető grillek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a nyári sütés-főzést ne egy pokolként éld meg a konyhában. A melegebb időszakban az étkezések sokkal jobban esnek a szabadban. Friss levegő, zöld fű, kényelmes kerti bútorok, finom ételek. Ennél jobbat kívánni is alig lehet. 
A rendszeres kerti sütögetés mellett viszont hamar elunhatod, hogy minden alkalommal hosszas előkészületeket kell tenni, aminek során úgy érezheted, hogy - kis túlzással - a fél konyhát átmozgattad a kertbe, aztán vissza. Ennek viszont egyszerűen elejét veheted egy meggondoltan kialakított nyári konyhával.
Egy kerti konyha neked is nagy segítség lehet, ha szeretnéd, hogy a kinti sütögetések alkalmával minden dinamikusan menjen, könnyűszerrel előkészülhess és hamar nekikezdhess az ételek elkészítésének. Ha már a grill jobbra-balra tologatását is unod, vagy csak szeretnél egy stabilan lehelyezett megoldást a sütéshez, a kínálatunkban több beépíthető grill is kapható.

2021. 03. 08. 10:00:00

Te az a típusú ember vagy, aki csak havi egyszer néz rá a grilljére, hogy elgondolkozzon, mikor használták azt utoljára, vagy az, aki ha tehetné, még kirándulni, nyaralni, horgászni is magával vinné? Ha az utóbbi, akkor a Porta Chef 320 hordozható kis grillt neked találták ki!
Ugyan a klasszikus értelemben vett szórakozásra még jó darabig nem lesz lehetőségünk a járványügyi helyzet miatt, a természetjárás még nincs a tiltólistás tevékenységek között. Korábban könnyű dolgunk volt, hiszen a túrák után jóleső fáradtságtól hajtva betérhettünk egy étterembe vagy vendéglőbe, ha megéheztünk. De ez már jó ideje nem opció. 
Erre az esetre kiváló lehetőséget nyújtanak a hordozható grillek azoknak, akik szeretnének valamivel nagyobb kulináris élményt átélni, mint amit a tábortűz felett sütött szalonna és pirítós adhat. Sajnos a legtöbb grillnél a mobilitás kimerül annyiban, hogy kerekekkel is el van látva. Ha pedig tényleg hordozható méretei vannak, akkor a minősége hagy némi kívánnivalót maga után. De akkor mi a megoldás?

2021. 03. 01. 10:00:00

A grillezés a Regal S520 Commercial grill birtokában legtöbb esetben egy kis kikapcsolódással jár együtt. Ilyenkor kiszabadulunk a mindennapi mókuskerékből és az állandósult kapkodásból. Összejön a család vagy a baráti társaság és jól érezzük magunkat, miközben érezzük a napsütést, a sülő hús illatát, és a hétköznapi gondok oly távolinak tűnnek.
A kerti grill kiválasztásakor érdemes egyik fő szempontként tekinteni a méretezésre, egy túl- vagy alulméretezett választás az imént felvázolt idillt könnyen romba döntheti. Tekintsd meg webshopunkat, ahol számos típusú minőségi kerti grill közül tudod kiválasztani a neked megfelelőt! 
Ha rendszeresen nagyobb társaságokat látsz vendégül, a Regal S520 Commercial grill tökéletes társad lesz a kerti partikon. Számos előnyös tulajdonsága közül emeljünk ki ötöt, amiért érdemes vele nekifutnod a nyárnak.

2021. 02. 15. 10:00:00

Grillsütő vásárlása során sokan igen erősen vacillálnak azon, hogy faszenes vagy gázos grillező mellett tegyék le a voksukat. Az autentikus ízek kedvelőinek nem kérdés, hogy csakis a faszenes sütő jöhet szóba, viszont aki annyira nem ragaszkodik a füstölés ezen formájához, annak a gázos kivitel szintén tökéletes választás lehet. Ugyanakkor, ha a gázos grillsütő mellett döntünk, akkor sem kell lemondani a füstös ízvilágról, hiszen a boroshordó vagy más füstölőfa segítségével kellemesen füstös aromát varázsolhatunk az ételre.

2021. 02. 01. 10:00:00

A szilikon egy igen sokoldalú anyag, melyet az iparban és a hétköznapokban egyaránt nagyszerűen felhasználhatunk, hiszen rendkívül jó a hőálló képessége, de emellett a nedvességnek, a fénynek, sőt még az időjárásnak is kitűnően ellenáll. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy felhasználásával különféle grilleszközök készülnek, mint amilyen a grillezéshez való szilikon alátét, a szilikon ecset, és természetesen a szilikon kesztyű sem maradhat ki a felsorolásból.

2021. 01. 25. 10:00:00

A vas serpenyő nem a modern kor találmánya, hiszen mostanában inkább a teflonbevonatos és a kerámiaserpenyők számítanak igazán divatosnak. Ugyanakkor egyre inkább észrevehető a tendencia, miszerint egyre többen térnek vissza a hagyományos, már bevált eszközökhöz, mint amilyen a vas serpenyő is. De vajon tényleg megéri vas serpenyőt használni? Ennek jártunk utána.

2021. 01. 11. 10:00:00

A grillezésről a legtöbbeknek a kívül ropogós, belül omlós és tökéletes grillmintával ellátott steakek ugranak be elsőre, de nem csupán a húsokat és a különféle húskészítményeket lehet grillezni, hanem a természetesen zöldségeket is. Ám a zöldségekből sem csak köret készülhet a grillen a hús mellé, hiszen nagyon sok zöldség grillen készítve önálló főételként szintén megállja a helyét. Bár az így elkészített zöldségeknek önmagukban is jó ízük van, de ha valami különlegesebbre vágyunk, akkor célszerű fűszerezni a zöldségeket a sütögetés előtt. De melyik a legjobb grillzöldség fűszerkeverék? Erre kerestük a választ.

2021. 01. 04. 10:00:00

Talán nem okoz túl nagy meglepetést, hogy az oldalas grillezésére igen sokan keresnek rá az interneten, hiszen aki már evett grillezett oldalast valahol, az bizonyára otthon is szeretné az asztalra varázsolni ezt a fenséges fogást. De a kezdeti lelkesedést gyakran felváltja a bizonytalanság, hogy vajon az otthoni próbálkozás nem lesz-e túl nagy csalódás. Ha betartjuk a szabályokat, melyek az oldalas grillezésére vonatkoznak, akkor garantáltan sikerélménnyel és egy isteni fogással leszünk gazdagabbak.

Keresés