A Grillpláza csapata is jelen volt a Füstös nyúl kupán, ahol két versenyzőnk is steak sütésben jeleskedett. A Masterbuilt grillen lassan 53 fokos maghőre elősütött staeket Broil King Imperial gázgrillen sikerült véglegesre és tökéletes médiumra elkészíteni. A bírákat ugyan lenyűgözte, de első helyre sajnos nem juttatta a versenyzőinket az elkészült mű, ám nagyon kellemes élményt nyújtott a verseny.
A széles grillrepertoárral felvonult csapatunk az olasz Alfa Forni kemencékkel, Broil King gázgrillekkel, Kamado Joe és Bastard kerámia grillekkel és Masterbuilt füstölőkkel jelent meg a rendezvényen.
A rendezvény fénypontja a Mayer Zoli Nápolyi pizzája volt. Zoli nem máshol, mint Nápolyban tanulta a pizza sütés tudományát, és most lépésről lépésre megmutatta a Grillpláza közönségének.