Érdekességek a magyar grillbajnokságról - Füstös Nyúl kupa Pizzakemencével

Érdekességek a magyar grillbajnokságról - Füstös Nyúl kupa Pizzakemencével
A grill és BBQ kedvelői érdekes programot választhattak maguknak a hétvégén. Most rendezték meg ugyanis az országos grill versenyt, amelynek része volt a steaksütés, a bbq oldalas elkészítése, részünkről pedig a marhaszegy és bemutatóként a pizza sütés is. A Grillplaza csapata a steaksütésben jeleskedett és a Kiváló nápolyi pizza mellett kötelezte el magát. Nézd meg, hogy hogyan készült az olasz pizza. Ha jó figyelsz, akkor ez alapján tökéleteset készíthetsz...

A Grillpláza csapata is jelen volt a Füstös nyúl kupán, ahol két versenyzőnk is steak sütésben jeleskedett. A Masterbuilt grillen lassan 53 fokos maghőre elősütött staeket Broil King Imperial gázgrillen sikerült véglegesre és tökéletes médiumra elkészíteni. A bírákat ugyan lenyűgözte, de első helyre sajnos nem juttatta a versenyzőinket az elkészült mű, ám nagyon kellemes élményt nyújtott a verseny. 

A széles grillrepertoárral felvonult csapatunk az olasz Alfa Forni kemencékkel, Broil King gázgrillekkel, Kamado Joe és Bastard kerámia grillekkel és Masterbuilt füstölőkkel jelent meg a rendezvényen. 

A rendezvény fénypontja a Mayer Zoli Nápolyi pizzája volt. Zoli nem máshol, mint Nápolyban tanulta a pizza sütés tudományát, és most lépésről lépésre megmutatta  a Grillpláza közönségének.

Tartalomhoz tartozó címkék: alfa forni