Grillnap

Ön itt jár: Kezdőlap >

GrillnapNAGY GRILL FORRADALOM

Fireshow, Grillnap és Vásár

 

November 7-én  begyújtjuk és leteszteljük az ország szinte összes grill és BBQ típusát!

Ezen a napon összegyűlt mindenki, aki szeret grillezni, és rajong a BBQ-zásért. A grillezés egy életérzés, éld át velünk, és a grillezés és BBQ-zás hazai nagyjaival! Ha szereted a faszén füstjét, ha rajongsz a tábortűz hangulatáért, ha a grillezés szó hallatán te is megéhezel, ha szereted a füstös ízeket, és szeretnéd a grill és BBQ nagyágyúit munka közben látni, a Nagy Grill Forradalmon neked is ott a helyed!  Óriási grillválasztékkal, és sztárvendégekkel várunk mindenkit, aki a kültéri gasztronómia iránt érdeklődik. 

Ilyen volt a Fire Show, szeptemberi grillnapunk:Akiket a grillek mögött láthattál

Wolf András /Séf asztala, New York Kávéház, Séfek séfe zsűritag
Krausz Gábor / Séfek séfe zsűritag - Németh Ádám /Gasztró Kreatív / a Konyhafőnök 2016 - Dukony Márk /Iron Workers BBQ - Serényi Zsolt /BP BarBQ - Billege András / a H2G és a SpaTrend séfje / Grill szakértő - Biró Botond Boldizsár /Béterv lakásétterem/ parfümséf - Kis Sándor / a Miele séfje - Németh Tamás / Konyha 2.0

 


KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEINKEN A HELYED:
- ha szeretsz grillezni
- ha érdekel a bbq világa
- ha van már Kamado grillsütőd
- ha még nincs grillsütőd
- ha tanulni szeretnél
- ha érdekel az amerikai grillezés világa  Ha nem szeretnél lemaradni a Nagy Grill Forradalomról, az alábbi rövid regisztráció kitöltésével jelezheted részvételi szándékod.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés