JD's BBQ Cocoa-Chili Rub szóródobozban 300 g
JD's BBQ Cocoa-Chili Rub szóródobozban 300 g
Cikkszám: | GRJD-CCR-300-SZR |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Gyártó: | JD's BBQ |
|
|
Szerezhető hűségpontok: | 2 |
COCOA-CHILI, azaz kakaós-chilis fűszerkeverék Fűszeres, enyhén kakaós, egy leheletnyi csípősséggel turbózott rub. A só mellett a nevéből fakadóan kakaó és a kesernyés ízt ellensúlyozó cukor, valamint bors a három legfontosabb összetevő. Bár egy kevés cukor van a keverékben, nem kifejezetten édes, sokkal inkább pikáns, fűszeres rub. A kakaó természetes színe miatt a bark, azaz fűszerkéreg, már az első néhány óra után is jóval sötétebb árnyalatú lesz, mint pl. a basic vagy a sweet fűszer esetén. A kakaó, a borskeverék, a cayenne bors és a magyar csípős pirospaprika az apró karamellizált cukorszemekkel és egy roppanósra sütött sötét mahagóni árnyalatú bark-kal korántsem hétköznapi élményt eredményezhet. A chili ereje a harapás végén, mint egy visszhang köszön vissza az ember szájában. Főként, sertés oldalason és tarján adja ki igazán a benne rejlő ízeket, de egy marha oldalason is új dimenziókat képes megnyitni. |
Leírás és Paraméterek
A JD’s BBQ egy 2018-ban életre hívott márka, amely a BBQ iránti rajongás, elhivatottság és végeláthatatlan tanulni akarás eredménye. A BBQ-hoz fűződő fanatizmus és a 30 éve fűszerekkel foglalkozó családi vállalkozás hozta az ötletet, hogy megpróbáljunk prémium összetevőkből álló minőségi BBQ keverékeket, rubokat alkotni.
100%-ban magyar, I. osztályú, Szeged környéki pirospaprika, Brazil és vietnámi fekete- , zöld- illetve rózsabors keveréke és a többi prémium alapanyag garantálja a maximális minőséget. Keverékeinkhez nem használunk ízfokozót, tartósítószert, csomósodás gátló adalékot és semmilyen más adalékanyagot sem.
A szóródobozok UV szűrősek, így a fűszer-keverékek hosszabb (akár több hónapos) közvetlen fénynek és UV sugárzásnak is ellenállnak, napfény hatására sem fakulnak ki. A fényvédős, papírhatású csomagolás aromazáró, és simító zárral ellátott, mely ugyancsak védi a fűszereket.
A keverékek kézzel készülnek, olyannyira, hogy a borsot például egy kézi darálóval daráljuk, majd ugyancsak kézzel rostáljuk hogy a megfelelő szemcseméret kerüljön a keverékekbe.