Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 01. 18. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben bemutatásra kerül az egyik pizzasütő szett (cikkszám: 69816) a kínálatunkból. A pizza ugyanis az egyik legnépszerűbb étel a világon, ami nem is csoda annak fényében, hogy nagyon finom, és annyira egyszerű elkészíteni, hogy bárkinek sikerülhet a saját szájíze szerint összedobni egyet. Vannak azonban az igazán nagy pizzafanatikusok, akik szerint a sütőben sült pizza nem az igazi, hanem csak a kövön sütött változat adja vissza azt az ízvilágot, amitől egy pizza valóban autentikus lesz.
Bár kemencéje nem mindenkinek van otthon, hogy igazi olasz pizzát készítsen, de a grillsütő megléte már jóval esélyesebb, ami szintén bevethető a pizza sütéséhez. Ahhoz pedig, hogy hamisítatlan ízvilágban legyen részünk, érdemes szert tenni egy pizzasütő szettre is.

2021. 01. 11. 10:00:00

A grillezésről a legtöbbeknek a kívül ropogós, belül omlós és tökéletes grillmintával ellátott steakek ugranak be elsőre, de nem csupán a húsokat és a különféle húskészítményeket lehet grillezni, hanem a természetesen zöldségeket is. Ám a zöldségekből sem csak köret készülhet a grillen a hús mellé, hiszen nagyon sok zöldség grillen készítve önálló főételként szintén megállja a helyét. Bár az így elkészített zöldségeknek önmagukban is jó ízük van, de ha valami különlegesebbre vágyunk, akkor célszerű fűszerezni a zöldségeket a sütögetés előtt. De melyik a legjobb grillzöldség fűszerkeverék? Erre kerestük a választ.

2021. 01. 04. 10:00:00

Talán nem okoz túl nagy meglepetést, hogy az oldalas grillezésére igen sokan keresnek rá az interneten, hiszen aki már evett grillezett oldalast valahol, az bizonyára otthon is szeretné az asztalra varázsolni ezt a fenséges fogást. De a kezdeti lelkesedést gyakran felváltja a bizonytalanság, hogy vajon az otthoni próbálkozás nem lesz-e túl nagy csalódás. Ha betartjuk a szabályokat, melyek az oldalas grillezésére vonatkoznak, akkor garantáltan sikerélménnyel és egy isteni fogással leszünk gazdagabbak.

2020. 12. 28. 10:00:00

Nagyon nehéz akár országon belül is olyan helyet találni, ahol igazán ízletes steaket tudnak elénk varázsolni. Talán ez az egyik oka annak, hogy otthon nagyon kevesen próbálkoznak a steak sütésével, mivel nem látnak reális esélyt arra, hogy valóban finomra sikerüljön ez a fogás. Azonban ha ismerjük a steak sütésének a fortélyait, akkor semmi sem gátolhat meg abban, hogy egy valóban isteni steak kerüljön az asztalra.

2020. 12. 21. 10:00:00

A grillezéshez számtalan kiegészítőt beszerezhetünk, hogy megkönnyítsük a szakács dolgát. A legnépszerűbbek között többek közt a fogócsipesz, a hőálló edényfogó kesztyű és a professzionális vágódeszka szerepel. Ugyanakkor a kiegészítők egy szintén hasznos csoportját alkotják a sütőlapok, a sütőlemezek és a pótrácsok, melyeket érdemes beszerezni.

2020. 12. 14. 10:00:00

Biztosan veled is megesett már, hogy beszereztél valami konyhai eszközt, hogy majd finomakat fogsz benne készíteni, de mégis sokáig hozzá sem nyúltál, hiszen nem tudtad eldönteni, hogy végül mit készíts benne. Sokan így vagyunk az öntöttvas edényekkel is, melyekben annyi minden készíthető, hogy éppen emiatt állunk neki. Ezért mi most szeretnénk adni néhány tippet arra vonatkozóan, hogy melyek a legjobb egytálételek, melyeket öntöttvas edényben elkészíthetünk.

2020. 12. 07. 10:00:00

Nagyon sokan élnek abban a tévhitben, hogy a grillezés és a barbecue egy és ugyanaz. Az igaz, hogy mindkét típusú ételkészítési eljáráshoz grillsütőre van szükség, de míg a hagyományos grillezés lényegében egy rövid ideig tartó sütést jelent, addig a BBQ grill kifejezés több órán keresztül tartó sütögetést, vagyis sokkal inkább füstölést takar. Éppen ezért különösen ősszel és télen jó ötlet BBQ fogásokat készíteni, hiszen egész kellemes a meleg grillsütő mellett órákig ácsorogni.

2020. 11. 23. 10:00:00

A tél lassú, de biztos közeledtével egyre többen teszik el a grillsütőjüket téli álmot aludni, és várhatóan majd csak jövő tavasszal fogják elővenni újra. Azonban mielőtt eltennénk a grillsütőnket, ajánlott egy alapos tisztítást megejteni. Ahhoz, hogy ez a tisztítás a lehető legjobban sikerüljön, érdemes bevetni a leghatékonyabb grilltisztító szereket és eszközöket.

2020. 11. 16. 10:00:00

Bár a wokserpenyő eredetileg kínai találmány, de nálunk is egyre népszerűbbé válik. A népszerűségnek okai egyrészt abban keresendők, hogy az étel szinte pillanatok alatt elkészül benne, ami felgyorsult világunkban igazán vonzóvá teszi ezt a fajta ételkészítési módszert. A másik oka pedig, hogy a wokban készült ételek nagyon egészségesek. De mi ennek az oka? Ennek jártunk utána.

 

2020. 11. 09. 10:00:00

Az őszi időjárás különösen alkalmas arra, hogy hosszabb időt eltöltsünk a grillsütő mellett, vagyis hamisítatlan barbecue fogásokat helyezzünk az asztalra, hiszen a hűvös idő miatt jóval kellemesebb érzés a forró grill közelében ácsorogni, mint ugyanezt megtenni a legnagyobb nyári kánikulában. Ahhoz azonban, hogy a barbecue fogásaink tökéletesen sikerüljenek, ismernünk kell a hosszú, lassú sütés titkát.

Keresés