Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 04. 11. 10:00:00

A kerek grillrácsok többnyire a kis méretű kerti sütők védjegyei. Ezek helykihasználás szempontjából kimondottan praktikusak, de sajnos ez a sütőfelület méreteit és a süthető ételek mennyiségét tekintve is időnként kompromisszumokat kíván. Persze vannak technikák, amik segítségedre lehetnek abban, hogy véghez vigyél egy szinte lehetetlen küldetést. A csirke sütésének például - ha nem feltétel, hogy mindenképpen egyben kell maradnia - a kiterítés a legjobb módja. Lássuk ennek a menetét!

2021. 04. 04. 10:00:00

Mikor az első húsdarabot beleejtette az ősember a tűzbe, még nem is sejthette, mekkora lavinát fog elindítani ezzel. Azóta sokat finomult a technikánk, de a BBQ smoker használatáig még hosszú volt az út. Ma már tudjuk, hogy kismillióféle képpen lehet használni a tüzet arra, hogy ízletes ételeket készítsünk rajta.
Ennek a fejlődésnek a hozományaként jöttünk rá arra is, hogy a füstölt húsok mennyivel hosszabb ideig maradnak fogyaszthatóak amellett, hogy egy semmihez sem hasonlítható aromát kapnak, a füstölés pedig egy valódi művészetté fejlődött. 

2021. 03. 22. 10:00:00

Ha 15 évvel ezelőtt azt mondtad Magyarországon, hogy barbeque, a legtöbben azt gondolták, az valami finom szósz, amit a húsra kenhetsz, vagy kérheted a gyorsétteremben a sült krumpli mellé. Ma már viszont ennél sokkal felvilágosultabbak vagyunk ezzel a mesteri dologgal kapcsolatban, és olyan társakat is magunk mellé állíthatunk hozzá, mint a Broil King Pellet szmókerek. Mert a barbeque nem csupán egy szósz, nem egy darab paradicsomos füstölt hús, hanem egy sok órán át tartó sütögetés után kapott jól megérdemelt kulináris élmény.

2021. 03. 15. 10:00:00

A Broil King Built-in beépíthető grillek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a nyári sütés-főzést ne egy pokolként éld meg a konyhában. A melegebb időszakban az étkezések sokkal jobban esnek a szabadban. Friss levegő, zöld fű, kényelmes kerti bútorok, finom ételek. Ennél jobbat kívánni is alig lehet. 
A rendszeres kerti sütögetés mellett viszont hamar elunhatod, hogy minden alkalommal hosszas előkészületeket kell tenni, aminek során úgy érezheted, hogy - kis túlzással - a fél konyhát átmozgattad a kertbe, aztán vissza. Ennek viszont egyszerűen elejét veheted egy meggondoltan kialakított nyári konyhával.
Egy kerti konyha neked is nagy segítség lehet, ha szeretnéd, hogy a kinti sütögetések alkalmával minden dinamikusan menjen, könnyűszerrel előkészülhess és hamar nekikezdhess az ételek elkészítésének. Ha már a grill jobbra-balra tologatását is unod, vagy csak szeretnél egy stabilan lehelyezett megoldást a sütéshez, a kínálatunkban több beépíthető grill is kapható.

2021. 03. 08. 10:00:00

Te az a típusú ember vagy, aki csak havi egyszer néz rá a grilljére, hogy elgondolkozzon, mikor használták azt utoljára, vagy az, aki ha tehetné, még kirándulni, nyaralni, horgászni is magával vinné? Ha az utóbbi, akkor a Porta Chef 320 hordozható kis grillt neked találták ki!
Ugyan a klasszikus értelemben vett szórakozásra még jó darabig nem lesz lehetőségünk a járványügyi helyzet miatt, a természetjárás még nincs a tiltólistás tevékenységek között. Korábban könnyű dolgunk volt, hiszen a túrák után jóleső fáradtságtól hajtva betérhettünk egy étterembe vagy vendéglőbe, ha megéheztünk. De ez már jó ideje nem opció. 
Erre az esetre kiváló lehetőséget nyújtanak a hordozható grillek azoknak, akik szeretnének valamivel nagyobb kulináris élményt átélni, mint amit a tábortűz felett sütött szalonna és pirítós adhat. Sajnos a legtöbb grillnél a mobilitás kimerül annyiban, hogy kerekekkel is el van látva. Ha pedig tényleg hordozható méretei vannak, akkor a minősége hagy némi kívánnivalót maga után. De akkor mi a megoldás?

2021. 03. 01. 10:00:00

A grillezés a Regal S520 Commercial grill birtokában legtöbb esetben egy kis kikapcsolódással jár együtt. Ilyenkor kiszabadulunk a mindennapi mókuskerékből és az állandósult kapkodásból. Összejön a család vagy a baráti társaság és jól érezzük magunkat, miközben érezzük a napsütést, a sülő hús illatát, és a hétköznapi gondok oly távolinak tűnnek.
A kerti grill kiválasztásakor érdemes egyik fő szempontként tekinteni a méretezésre, egy túl- vagy alulméretezett választás az imént felvázolt idillt könnyen romba döntheti. Tekintsd meg webshopunkat, ahol számos típusú minőségi kerti grill közül tudod kiválasztani a neked megfelelőt! 
Ha rendszeresen nagyobb társaságokat látsz vendégül, a Regal S520 Commercial grill tökéletes társad lesz a kerti partikon. Számos előnyös tulajdonsága közül emeljünk ki ötöt, amiért érdemes vele nekifutnod a nyárnak.

2021. 02. 22. 10:00:00
A grillen sütéshez manapság már számtalan kiegészítő kapható, melyekkel sokat könnyíthetünk a szakács dolgán, vagy éppen a fogásokat varázsolhatjuk ízletesebbé. A sütőlapokat mindkét kategóriába sorolhatjuk, hiszen míg az öntöttvas sütőlappal a dolgunkat könnyítjük, addig a kőlappal és a cédrusfa sütőlappal emellett az étel ízén és állagán javíthatunk.
2021. 02. 15. 10:00:00

Grillsütő vásárlása során sokan igen erősen vacillálnak azon, hogy faszenes vagy gázos grillező mellett tegyék le a voksukat. Az autentikus ízek kedvelőinek nem kérdés, hogy csakis a faszenes sütő jöhet szóba, viszont aki annyira nem ragaszkodik a füstölés ezen formájához, annak a gázos kivitel szintén tökéletes választás lehet. Ugyanakkor, ha a gázos grillsütő mellett döntünk, akkor sem kell lemondani a füstös ízvilágról, hiszen a boroshordó vagy más füstölőfa segítségével kellemesen füstös aromát varázsolhatunk az ételre.

2021. 02. 08. 10:00:00

Lassan újra itt a tavasz, jön a jó idő, és ezzel együtt kezdetét vehetik a kerti sütögetős partik. Ehhez nincs is másra szükség, mint jó társaságra, minőségi alapanyagokra és természetesen egy első osztályú grillsütőre. Noha alapvetően más nem okvetlenül szükséges, mégis vannak olyan termékek, melyekkel jelentősen kényelmesebbé tehető a sütögetés, és rendezettebbé a környezet. Többek közt ilyenek az OFYR WOOD tűzifatartói is, amik nem csupán tűzifa raktározására alkalmasak.

2021. 02. 01. 10:00:00

A szilikon egy igen sokoldalú anyag, melyet az iparban és a hétköznapokban egyaránt nagyszerűen felhasználhatunk, hiszen rendkívül jó a hőálló képessége, de emellett a nedvességnek, a fénynek, sőt még az időjárásnak is kitűnően ellenáll. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy felhasználásával különféle grilleszközök készülnek, mint amilyen a grillezéshez való szilikon alátét, a szilikon ecset, és természetesen a szilikon kesztyű sem maradhat ki a felsorolásból.

Keresés