Leírás és Paraméterek
Május 14., szerda - Entrecot de Paris
A Grilloktatással egybekötött élményvacsorákon megismerheted a különböző grillezési módokat, a húsok, halak, köretek elkészítésének technikáját, valamint a fűszerek, szószok használatát is, melyekkel elkészítheted otthonodban a legfinomabb ételeket.
Profi grillmestereink segítenek abban, hogy megtanuld használni a különböző grillező eszközöket, magabiztosan válassz kiegészítőket ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el a sütés során.
A 3 fogásos menü, amit a grilloktatáson megtanulsz elkészíteni profi séf segítségével:
- Klasszikus hagymaleves – fokhagymás, olívás pirítós ementáli hasábbal
- Entrecot menü – Ribe Eye steak, zsírban sült krumpli és dijoni, tárkonyos vajmártás
- Csokiszuflé jéghideg vaníliával
Mindezek mellé alkoholmentes italokat kínálunk és lehetőséged van 1-1 pohár bor elfogyasztására is, mely tökéletes kiegészítője a fenséges grillételeknek.
A Grill, amin az oktatás ideje alatt a sütési technikákat elsajátíthatod: Broil King gázgrill
Az oktatás időpontja: 2025. május 14.szerda 17:00-21:00-ig (érkezés: 16:50)
Grillmester: Biró Botond Boldizsár
Fontos infók:
* A Grilleseményen fotók, videók készülnek, melyeket felhasználunk Social media oldalainkon. - Az oktatásokat 12 fő feletti részvétellel tartjuk meg. - Amennyiben nem tudsz eljönni az oktatásra, kérünk jegyed értékesítsd, vagy ajándékozd el. Amennyiben nem jelensz meg, nem tudunk számodra új alkalmat biztosítani ugyanazzal a jeggyel.