Termékek Menü

Tavolino kerek könyöklő és kávézóasztal Dolve Vita teraszfűtéshez

Ár:
79.000 Ft (62.205 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 70001571
Cikkszám: 70001571
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó: Italkero
A Tavolino könyöklő és kávézóasztal hűvösebb időben is kellemessé teszi a kávézást és a teraszmelegítő melletti beszélgetéseket. Nyújtsa meg a kellemes szabadban töltött idejét egy Dolce Vita fűtővel és egészítse ki egy kerek Tavolino asztallal. 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 22.
Az éttermünkbe vettünk Tavolino asztalokat, és nagyon szeretjük, mert kiterjesztette a férőhelyeinket. A vendégeink nagyon szívesen álldogálnak a romantikus látható láng fénye mellett és 10-12-vel több emberrel többet tudunk kiszolgálni. Gyakorlatilag amellett, hogy jó a hangulat és meleg van, megnöveltük az étterem befogadóképességét.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Cikkszám: LF12M1
A világhírű olasz Italkero - Fracisco Gomez Paz által tervezett Dolce Vita kültéri fűtőegysége egy stílusos lámpával kombinálható szemet gyönyörködtető teraszmelegítő. Formavilága kiválóan illeszkedik a modern vonalvezetésű kerti bútorokhoz. Terasza így minden évszakban kellemesen meleg, stílusos és hívogató lesz. A Manuális verzió opcióként kiegészíthető könyöklő-asztallal, LED világítás készlettel és a mobilitáshoz kerekes állvánnyal.
565.000 Ft
Cikkszám: LF12A1
A világhírű olasz Italkero - Fracisco Gomez Paz által tervezett Dolce Vita kültéri fűtőegysége egy stílusos lámpával kombinálható szemet gyönyörködtető teraszmelegítő. Formavilága kiválóan illeszkedik a modern vonalvezetésű kerti bútorokhoz. Terasza így minden évszakban kellemesen meleg, stílusos és hívogató lesz.  
595.000 Ft

Hasonló termékek

Cikkszám: 70001561

Dolce Vita teraszmelegítője még kellemesebb hangulatot teremt, ha LED világítással egészíti ki. A Litium Inonos tölthető akkumulátorral rendelkező LED készlet éjszakai világítótestté alakítja az egyébként is nagyon hangulatos látható fénycsóvával rendelkező romantikus teraszmelegítőt.

95.000 Ft
Cikkszám: 70001552
Az automata vezérléssel rendelkező Italkero Faló, Faló Evo vagy Dolce Vita teraszfűtő berendezések rádiós távirányítója nnagyban megkönnyíti és kényelmessé teszi a teraszfűtők használatát. Távirányító használata mellett a távolból is szabályozhatóvá válok a fűtés intenzitása és a látható láng mérete.
23.000 Ft
Cikkszám: FL12AE-másolata-1
A módosított magasságú Italkero Faló EVO terasztfűtő az olasz Francisco Gomez Paz legújabb dizájn dijas kültéri fűtő készüléke. Egy gombyomás, és a látható láng felmelegiti környezetét. A Faló EVO nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt környezetében. A faló teraszfűtés továbbfejlesztett EVO verziója csökkentett magasságának köszönhetően kisebb teraszokra is befér, ugyanakkor megtartotta óriási fűtőteljesítményét.
435.000 Ft