Italkero - Dolce Vita LightFire - Manuális vezérléssel

Ár:
565.000 Ft (444.882 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LF12M1
Cikkszám: LF12M1
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: Italkero
Szerezhető hűségpontok: 283

A világhírű olasz Italkero - Fracisco Gomez Paz által tervezett Dolce Vita kültéri fűtőegysége egy stílusos lámpával kombinálható szemet gyönyörködtető teraszmelegítő. Formavilága kiválóan illeszkedik a modern vonalvezetésű kerti bútorokhoz. Terasza így minden évszakban kellemesen meleg, stílusos és hívogató lesz. A Manuális verzió opcióként kiegészíthető könyöklő-asztallal, LED világítás készlettel és kerekes állvánnyal a mobilitásért.

Leírás és Paraméterek

A Dolce Vita egy stílusos világítótesttel kombinálható teraszmelegítő. Formavilága kiválóan illeszkedik a modern vonalvezetésű kerti bútorokhoz. Terasza így minden évszakban kellemesen meleg, stílusos és hívogató lesz.  

A teraszmelegítő üvegfelülete mögötti 110 cm magasságú látható láng sugározza a hőt, melyet a formatervezett rozsdamentes acél váz tesz egyedivé.

A Dolce Vita LightFire terasz-melegítőbe szerelhető LED világítás tölthető akkumulátorával a kert vagy a terasz bármely részére eljuttatja a fényt.

A Dolcevita teraszmelegítő egyedi, Lightfire Energy változata is rendelhető, amit speciális, úgynevezett  Seebeck Effect-tel láttak el, melynek lényege, hogy a lángok által generált hőenergiát a készülék elektromos energiává alakítja.

A teraszmelegítő szélálló, billenésgátlóval és ionizációs lángőrzéssel látták el.

A Dolcevita teraszmelegítőhöz rendelhető könyöklő asztal. Felszerelhető kerekekkel (opcionális), gázpalack rögzítő szíjjal kerül kiszállításra. Propán, vagy Propán-bután gázzal üzemeltethető.

A Dolce Vita kizárólag kültérben használható, megfelelő terasz magasság mellett. Az alábbi ábra a Dolce Vita méreteit mutatja:


 

Jellemzők:

  • A látható lángot övező üveg körül sugárzó hő alakul ki
  • Intelligens működés, strukturált, stabil inox szerkezet. Az üveg tökéletesen védi a lángot
  • Karcmentes szerkezete hosszú ideig szép megjelenést biztosít
  • Hagyományos gázpalackkal működik, ezért használata igen egyszerű
  • Ha opcióként LED szettet vásárol hozzá, akkor gyönyörűen megvilágítja környezetét
  • Opcióként vásárolható hozzá egy Tavolino elnevezésű könyöklőaszal, amelyet a képeken illusztrációként feltüntettünk 
  •  

Formavédelem:

U.S. PATENT NO. US D688,360 S 

EUROPEAN PATENT 001732728-0001 - 0002 

CHINESE PATENT ZL201030702775.6

Teljesítménye 12 KW
Súlya 40,5 Kg

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 22.
Gyönyörű és jól működik! A SpaTrend-től vásároltam ezt a teraszmelegítőt. Egy kissé magas volt az ára, de nagyon megtetszett az egyedisége, és az, hogy a kertben mint bútordarab is nagyon jól mutat. A kerti bútorainkal nagyon szépen harmonizál. 4 m-es átmérőjű körben érezhető meleget ad, miközben a hangulatot nagyon meleggé, romantikussá teszi.

Keresés