Termékek Menü

Távirányító automata Italkero teraszfűtéshez (Faló, Faló Evo, Dolce Vita)

Ár:
23.000 Ft (18.110 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 70001552
Cikkszám: 70001552
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó: Italkero
Az automata vezérléssel rendelkező Italkero Faló, Faló Evo vagy Dolce Vita teraszfűtő berendezések rádiós távirányítója nnagyban megkönnyíti és kényelmessé teszi a teraszfűtők használatát. Távirányító használata mellett a távolból is szabályozhatóvá válok a fűtés intenzitása és a látható láng mérete.

Leírás és Paraméterek 

típusa rádiós távirányító
Tömege 22g

Youtube videók

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 14.
Nemcsak magával a távirányítóval, hanem a Faló EVO teraszmelegítővel vagyok megelégedve. Nagyon szeretem, mert távolról is szabályozhatom a láng méretét, és ezzel a melegét is.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Cikkszám: FL12MO

A Faló teraszmelegítő látványos lángjával mindenkit megbabonáz. Egy igazán stílusos terasz ma már elengedhetetlen kiegészítője a teraszmelegítő, hogy évszaktól függetlenül élvezhesse a pihenést a friss levegőn. A Faló teraszmelegítő varázslatos atmoszférát teremt a kertben, meleget és romantikus hangulatot kínál.

495.000 Ft
Cikkszám: FL12AE-C
A módosított magasságú Italkero Faló EVO COLOR terasztfűtő az olasz Francisco Gomez Paz legújabb dizájn dijas kültéri fűtő készüléke. Egy gombyomás, és a látható láng felmelegiti környezetét. A Faló EVO COLOR nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt, valamint válaszható RAL színeivel megfelelő harmóniával jelenik meg környezetében. 
455.000 Ft

Hasonló termékek

Cikkszám: 70001571
A Tavolino könyöklő és kávézóasztal hűvösebb időben is kellemessé teszi a kávézást és a teraszmelegítő melletti beszélgetéseket. Nyújtsa meg a kellemes szabadban töltött idejét egy Dolce Vita fűtővel és egészítse ki egy kerek Tavolino asztallal. 
79.000 Ft
Cikkszám: 70001561

Dolce Vita teraszmelegítője még kellemesebb hangulatot teremt, ha LED világítással egészíti ki. A Litium Inonos tölthető akkumulátorral rendelkező LED készlet éjszakai világítótestté alakítja az egyébként is nagyon hangulatos látható fénycsóvával rendelkező romantikus teraszmelegítőt.

95.000 Ft
Cikkszám: FL12AE-másolata-1
A módosított magasságú Italkero Faló EVO terasztfűtő az olasz Francisco Gomez Paz legújabb dizájn dijas kültéri fűtő készüléke. Egy gombyomás, és a látható láng felmelegiti környezetét. A Faló EVO nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt környezetében. A faló teraszfűtés továbbfejlesztett EVO verziója csökkentett magasságának köszönhetően kisebb teraszokra is befér, ugyanakkor megtartotta óriási fűtőteljesítményét.
435.000 Ft
Termék címkék: Teraszfűtés