Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

Beütött a grillszezon!

Szezonnyitó Grill Party a Csillagvárban!
Ön is imádja a füstös-szaftos grill ízeket? Szeretne kertjébe valami igazán szépet és hasznosat? Legyen ott, ahol most a legkedvezőbb áron vásárolhatja meg saját kerti grillkészülékét. Aki pedig a grillezés után egy kis valódi lazításra vágyik, szintén ott a helye, hiszen jakuzzik széles választékát is megtalálja a vásáron.

GRILLEK, JAKUZZIK

 Péntektől vasárnapig egy hosszú hétvége kihagyhatatlan programokkal:

• Egész napos grillkóstoló és grillbemutató a parkolóban, igazi grillezett füstös ízek egyenesen a Broil King grillek rácsáról (Csak a hosszú hétvégén 5% kedvezmény a Spa Planet Bemutatóterem prémium grillkészülékeiből, és 20 % kedvezmény minden grill kiegészítőből.)

• Kipróbálható jakuzzik: Hozd el a fürdőruhádat és tapasztald meg a valódi masszázst egy igazi kaliforniai masszázsmedencében! (10% kedvezmény a vásár ideje alatt a Caldera Spas prémium minőségű amerikai  masszázsmedencékre)

• Játék egész nap! A Grill Party ideje alatt minden gyermek féláron veheti igénybe a Csillagvár játszóház szolgáltatásait! (Valamint 20% kedvezmény minden szülinapi előrendelésre!)

• Barnulj ingyen! 4 perc szoláriumozás ajándékba az Ergoline-tól! (Ezen a hétvégén minden, a Csillagvár Grill Partyn regisztráló látogatót 4 perc szoláriumozással ajándékoz meg a Csillagvár Szolárium Stúdió, amelyet péntektől vasárnapig használhatnak fel a vendégek.

Kérje az ajándék kupont a SpaPlanet regisztrációnál

Várjuk Önt és kedves Családját a Csillagvárban a nyár első Grillpartyján!

Csillagvár Bevásárlóközpont

1039 Budapest, Rákóczi út 36.

(A Szentendrei út mellett, a Csillaghegy és a Római fürdő határán)

2016. 03. 15. 08:45:37

2018. 03. 14. 18:42:03

2015. 05. 19. 15:15:31

Keresés