Ön itt jár: > > >

Broil King - Baron 490 csomag akció!

Ár:
573.290 Ft
489.000 Ft (385.039 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-06
Gyártó cikkszám: 922983-cs
Cikkszám: 922983-cs
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Broil King

Ajándék: Öntöttvas wok (69617), Softcare BBQ tisztító (717553, Prémium Grill takaró (68487). Az ajándék összértéke: 84 290 Ft.

 

Az otthonos stílusú Baron sorozatának második legnagyobb darabja az impozáns mérettel rendelkező 440. Tekintélyt parancsoló megjelenésénél már csak a belső erényei nyűgözhetik le jobban a grillezést szerető közönséget. Ezt a grillt a profi szakácsok igényeinek messzemenő figyelembevételével tervezték, így sem a Broil Kingtől megszokott elsőosztályú alapanyagokban, sem a széleskörű funkciók kínálatát látva nem lehet rá panasz.

Leírás és Paraméterek

Az otthonos stílusú Baron sorozatának második legnagyobb darabja az impozáns mérettel rendelkező 440. Tekintélyt parancsoló megjelenésénél már csak a belső erényei nyűgözhetik le jobban a grillezést szerető közönséget. Ezt a grillt a profi szakácsok igényeinek messzemenő figyelembevételével tervezték, így sem a Broil Kingtől megszokott elsőosztályú alapanyagokban, sem a széleskörű funkciók kínálatát látva nem lehet rá panasz. A porcelánbevonatos melegítő rácsok mellett a sütőtérben egyaránt megtalálható a rozsdamentes acélrács, a rozsdamentes hő- és zsírterelő Flav-R-Wave és 5 kiváló teljesítményű égőfej. Ennek a grillnek nem okoz gondot a nagyobb társaságok élelmezése, és a változó időjárási viszonyoknak is ellenáll. Működése könnyen szabályozható, óramű-pontossággal dolgozik és a grillezés mellett a füstölés és a BBQ terepén is példás nagyszerűséggel áll helyt. Ajánlott gázpalack: szabvány 11 kg-os töltősúlyú, 300 mm átmérőjű, PB gázpalack, mely praktikusan elhelyezhető az alsó „szekrényben”.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés