Menü

Nagy augusztusi grillvásár

Indul a Nagy Augusztusi Grillvásár!

Augusztus 9-én és 10-én színes programokkal és széles grillválasztékkal várja a roston sütés, füstölés, barbeque és grillezés szerelmeseit a Nagy Augusztusi Grillvásár.
A két nap során utánajárunk a mindenkit foglalkoztató kérdésnek: faszenes, vagy gázüzemű grillsütőt érdemesebb választani, egyáltalán melyik grill mire jó, és főképp, melyik grillsütő felel meg leginkább a Te igényeidnek? A grillsütők dilemmáján túl természetesen a grillkiegészítők kimeríthetetlen tárháza is vár rád, mert a Nagy Grillsütő Vásáron olyan grillkiegészítőkkel találkozhatsz, amikről most még nem is sejted, mennyire megkönnyítik majd a munkád.

Az Nagy Grillsütő Vásár első napja igazán rendhagyó lesz, mert augusztus 9-én egy valódi közösségi grill élménnyel készülünk. Beüzemeljük a nálunk fellelhető összes grillsütő típust. A kerámia grillek közül a Kamado és Kamado Joe grillekbe izzítjuk be a faszenet, a gázgrilleket a Broil King különböző méretű és tudású grillsütői képviselik majd, míg a kültéri sütés művészetét az Ofyr szemet gyönyörködtető grilljén lehet gyakorolni. Ha augusztus 9-én ráérsz, nagy vágyad egy profi grillsütő, akkor nincs más dolgod, mint becsomagolni a hűtőtáskába kedvenc húsod, vagy zöldséged, amit nálunk, a SpaTrend bemutatótermében meg is süthetsz az általad kiválasztott, és az általunk beizzított grillsütőn!

Az augusztus 9-i programot elkötelezett, vállalkozó szellemű, hobbi és profi grillszakácsoknak ajánljuk, azoknak, akik szeretnének tapasztalati úton meggyőződni arról, hogy az általunk felvonultatott grillek valóban nagyszerűek.


Augusztus 10-én a SpaTrend grill bemutatótere kicsit átalakul, és a grillsütőinket átengedjük az igazi profiknak. Serényi Zsolt és Pataky Péter séfek, a grillezés nagyágyúi mutatják majd meg, hogyan forgatják az igazi profik a rácson az ételeket, és rengeteget tanulhatsz tőlük az előkészítésről, sütési időkről, és a különböző grillsütők előnyeiről.
Ezen a napon lehetőséged lesz a nézelődésre, tanulásra, ebben az esetben igényelj magadnak sétáló jegyet. De ha a séfek által készített ínycsiklandó grill falatkákat meg is szeretnéd kóstolni, igényeld kóstoló jegyedet, melyet a rendezvény napján a recepciós pultnál vásárolhatsz meg 5 000 Ft-ért. A kóstoló jegyedet grill bemutatótermünkben 100%-ban levásárolhatod, ráadásul jegyed vásárlás esetén 10% kedvezményre is jogosít.

 

Ha szeretnél részt venni a Nagy Augusztusi Grillvásáron, az alábbi rövid űrlap kitöltésével jelezd felénk érkezési szándékod:Augusztus 9-én 9-18 óráig, augusztus 10-én 9-től 19 óráig várunk a SpaTrend ürömi bemutatótermében!

Címünk: 2096, Üröm, Kőbánya utca 16.

Gyere el Augusztus 9-én vagy 10-én és válaszd ki saját grillsütődet a több száz grillsütő közül!

 

Keresés